Loading...
Kezdőlap| Visszaküldési és csereszabályzat

Visszaküldési és csereszabályzat

Ingyenes vissza- és cserét biztosítunk a kiszállítástól számított 60 napon belül, eredeti, új és újra eladható állapotban.

A termékeket hordatlanul, mosatlanul, sértetlenül, nem használtan és az eredeti címkékkel együtt kell visszaküldeni.

Javasoljuk, hogy a cipőket belül próbálja meg, hogy megőrizze eredeti állapotát. A cipős dobozok a Termékbemutató fontos részét képezik, és sértetlenül kell visszaküldeni a cipőkkel és a plusz fűzőkkel együtt.

Az üzletben vásárolt termékeket az üzletben kell visszaküldeni. Az online vásárolt termékeket weboldalunkon keresztül kell visszaküldeni.

Ha sérült vagy hibás termékeket kap, vagy minőségi problémát tapasztal, kérjük , forduljon ügyfélszolgálati csapatunkhoz segítségért .

 

Jelenleg nem kínálunk ajándék-visszaküldési lehetőséget vagy cserét, és nem tudunk előre fizetett visszaküldési címkéket biztosítani az Egyesült Államokon kívülről visszaküldött rendelésekhez. A nemzetközi ügyfelek felelősek a létesítményünkbe és onnan történő szállítás minden költségéért. Minden csere a Termék elérhetőségétől függ. Fenntartjuk a jogot, hogy csere helyett visszatérítést biztosítsunk minden körülmények között.

 

Megjegyzés: A visszatérítés az eredeti fizetési mód alapján történik. Kérjük, várjon legfeljebb 10 munkanapot a visszaküldés feldolgozására, miután megérkezik telephelyünkre. Kapni fog egy e-mailt, amint visszaküldése feldolgozása megtörtént, és visszatérítettük a visszatérítést.