Loading...
Kezdőlap| szállítási szabályzat

szállítási szabályzat

K:

Vissza szeretném küldeni a vásárolt terméket! Mit tegyek?

V:

Ha nem vagy 100%-ban elégedett a webhelyen vásárolt termékével, a vásárlástól számított 28 napon belül visszaküldheti terméke(ke)t a teljes ár visszatérítése érdekében. (A visszáruknak hordatlannak, abban az állapotban kell lenniük, ahogyan megkapta, és az eredeti csomagolásban.) Egyes tételeket biztonsági címkével együtt szállítunk. Az eredeti biztonsági címke vagy sérült címke nélkül visszaküldött áruk nem jogosultak a visszatérítésre. A visszaküldéssel kapcsolatos további információkért tekintse meg a webhely Szállítási és visszaküldési szabályzatát.


Ha hibás, sérült vagy nem megfelelő árut kapott, vagy bármilyen segítségre van szüksége a visszaküldés feldolgozásához, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


K:

Szeretnék visszaküldeni egy nekem küldött ajándékot. Hogyan csináljam?

V:

Ha segítségre van szüksége a kapott ajándék visszaküldésében, forduljon a webhely Ügyfélcsapatához segítségért az áru visszaküldésében. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a segítségnyújtás érdekében csapatunknak szüksége lesz a tárgyat ajándékozó személy telefonszámára, vezeték- és vezetéknevére vagy e-mail címére. A visszaküldést általában az eredeti vásárló fizetési módjára térítik vissza. Az ajándék visszaküldésben azonban szívesen segítünk, és a visszaküldéshez ajándékutalványt is kiállítunk.


K:

Kicserélhetem a rendelésemet visszaküldés helyett?

V:

Igen, lehetősége van kicserélni egy jogosult terméket ahelyett, hogy visszaküldené a visszatérítésért. Lehetséges, hogy önkiszolgáló cserét tud feldolgozni a webhelyfiókjában - ezt a lehetőséget fogja látni a fiókjában, ha egy tétel önkiszolgálón keresztül cserélhető. Ha a webhelyfiókjában nem érhető el önkiszolgáló cserelehetőség, felveheti velünk a kapcsolatot hogy kezdeményezze a cseréjét.


A webhely vásárlójaként lehetősége van arra, hogy egy jogosult terméket kicseréljen ahelyett, hogy visszaküldené a visszatérítésért. Előfordulhat, hogy saját maga is feldolgozhat bizonyos jogosult elemek cseréjét a webhelyfiókjában. Ha egy tétel jogosult, fiókjában megjelenik egy lehetőség a cserére való tétel kiválasztására, valamint a cserére vonatkozó utasítások és feltételek. Mindig lehetősége van felvenni velünk a kapcsolatot telefonon, chaten vagy e-mailben, és szívesen segítünk a csere folyamatában. Ügyfélcsapatunk a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre áll, és szívesen segítünk!


K:

Kinyomtattam a címkét, és rosszul tettem. Hogyan tudnám újra elővenni?

V:

A visszaküldési címkére mutató hivatkozást megtalálja a kapott visszaküldést megerősítő e-mailben, vagy lekérheti a visszaküldési címkét, ha bejelentkezik webhelyfiókjába. Csak kattintson ide a webhelyfiókjába való bejelentkezéshez. Lépjen a visszaküldendő tételt tartalmazó rendelésre a visszaküldendő tétel mellett.


K:

Mennyi időbe telik, mire visszakapom a visszatérítést?

V:

Általában körülbelül 10-15 munkanapot vesz igénybe, amíg visszaküldése megérkezik teljesítési központunkba, és feldolgozzuk a visszatérítést. Miután megkaptuk a megfelelő visszaküldést és jóváhagytuk a visszatérítést, a webhely jóváírja az eredeti fizetési módot. Pénzintézetétől függően várjon további 2-10 munkanapot, amíg a jóváírás bank- vagy hitelkártyaszámlájára kerül. Egyes ügyfelek gyors visszatérítésre jogosultak ezen keresztül oldalunk.